PANTAREI SESSIONS

För dig som vill du prova något nytt där du får ro att varva ner och lyssna på dig själv erbjuder jag pantareisessions: en aktiv massage där vi tillsammans arbetar med att lösa dina emotionella och fysiska blockeringar: hur de hänger ihop och hur du kan lämna dem för att leva mer efter ditt eget hjärta.
Min mottagning hra öppet lördagar på Kastellgatan 1.
Varmt välkomna med frågor och bokningar andrea@intelligentbodywork.com

OM PANTAREI
Jag håller space för dig att lyssna på din kropp och fungerar som transformationskatalysator i din tankeprocess.

Pantarei är en typ av manuell terapi och samtal som hjälper dig att ta kontrollen över ditt eget liv. Genom beröring, rörelse och samtal utforskar vi vad som håller dig tillbaka i ditt liv och återkanaliserar det till livserfarenhet som kommer hjälpa dig att sätta intentioner, se och förändra tankemönster och våga lyssna på dig själv.
Vi börjar med att prata om vart du är i livet och vad som fört dig hit och sätter därefter en intention med vår session. Därefter bjuder jag in till massagebordet. Då emotioner sätter sig fysiskt i kroppen jag arbetar med att få spänningar att släppa taget och muskler att slappna av. Jag använder mig av olika massagetekniker som t.ex. takil beröring, shiatsu, akupressur och bindvävsmassage. Mitt arbete är intuitivt för att möta dig allra bäst. Till skillnad mot en vanlig massage pratar vi under tiden om vilka tankar och känslor som kommer upp i olika delar av din kropp och om hur vi kan omvända detta till en resurs av självkännedom, styrka och självförtroende för dig.

Varje session avslutas med en vilostund för dig då jag lämnar rummet och du får återhämta dig och komma tillbaka till verkligheten i din egen takt. Efter att jag väckt dig finns en liten stund över för frågor eller tankar som kommit upp.

Jag har klienter av alla åldrar och med yrken vitt skilda mellan företagsledare och konstnärer. En del kommer för att bli mer kreativa i sina arbeten, andra för att våga känna och hantera trauman, många med kronisk smärta och autoimmuna sjukdomar kommer för att acceptera sin situation och bli vän med kroppen. Några kommer för att få gråta av sig och slutligen kommer de som tycker det är härligt att ta chansen att lyssna på och njuta av sig själva.

EXEMPEL PÅ VAD KLIENTER ARBETAT MED
- Identifiera fysisk spänning och finna den emotionella kopplingen för att lösgöra den;
- HSP Att leva som högkänslig;
- Stresshantering och avslappning;
- Leva med kronisk smärta och autoimmun sjukdom;
- Komma ur skrivkramp - skapa kreativt flöde;
- Finna ett förhållningssätt till vardagsstress;
- Hantera och bearbeta trauman och sorgeprocesser
- Bygga upp självförtroende; Börja säga nej; Att våga höra sin inre röst och följa sina drömmar;
- Hantera narcissister i sin omgivning

SESSIONERNA
Är privata och ges i ett avskilt rum
Första sessionen kan vara upp till 90 minuter då vi ägnar lite längre tid åt att lära känna varandra.
Kom i bekväma kläder, tex shorts och t-shirt eller mjukisbyxor.
Sessions ges på svenska, engelska och tyska.
En session är ca 60 minuter och kostar 750 sek.
3 sessions för 2000 sek.

IN ENGLISH

I give pantarei sessions where I work on releasing physical and emotional blockages. These are private sessions where I’m used as a transformation catalyst in your mindwork.

In a session we meet in a quiet room, talk about what brought you there. We set an intention for our session and I then hold the space for you and help you to reconnect with your body and mind through talk, touch and movement. The physical touch can include tactile touch, or deep trigger point massage as well as shiatsu, pending on the situation. The intention is always to get the energy (water, blood, sensations) to flow freely in you.

Screen Shot 2019-02-06 at 17.32.26.png

Topics has for example been:

 • Stress release and management

 • Identify physical tensions and find the emotional connection in order to release

 • Writers block

 • Mourn

 • Rebuilt self confidence

 • Career path

 • Deal with autoimmune diseases

 • Let go of old habits and ways of thinking

 • Increase creative flow

 • Deal with draining people in your surroundings

 • Dare to say no

Sessions are 60 min except for initial session 90 min. Come in comfortable clothing.