“Jag uppskattar verkligen att få komma till Andréa och känner mig tacksam efter varje session. Med trygghet och uppmuntran visar hon hur jag kan komma i kontakt med mig själv så jag vågar öppna mig och släppa ut det som i annat sammanhang skulle kunna vara obehagligt att göra. Det känns väldigt naturligt att bli guidad av henne och hon lyssnar väl, är lyhörd till kropp och själ och är väldigt snäll och uppmuntrande i vårt arbete. Att få gå till Andréa har hjälpt mig att komma i kontakt med vissa känslor jag allt för länge har gömt för mig själv. Jag kan inget annat än rekommendera henne varmt. “
— Johanna

PANTAREI APPROACH

Jag flyttar in på vackra Pilates Complete i Göteborg!

För dig som vill du prova något nytt där du får ro att varva ner och lyssna på dig själv erbjuder jag pantareisessions: en aktiv massage där vi tillsammans arbetar med att lösa dina emotionella och fysiska blockeringar: hur de hänger ihop och hur du kan lämna dem för att leva mer efter ditt eget hjärta.

Min mottagning har öppet lördagar April - September.

Varmt välkomna med frågor och bokningar

OM PANTAREI
Jag håller space för dig att lyssna på din kropp och fungerar som transformationskatalysator i din tankeprocess.

Pantarei är en typ av manuell terapi och samtal som hjälper dig att ta kontrollen över ditt eget liv. Genom beröring, rörelse och samtal utforskar vi vad som håller dig tillbaka i ditt liv och återkanaliserar det till livserfarenhet som kommer hjälpa dig att sätta intentioner, se och förändra tankemönster och våga lyssna på dig själv.
Vi börjar med att prata om vart du är i livet och vad som fört dig hit och sätter därefter en intention med vår session. Därefter bjuder jag in till massagebordet. Då emotioner sätter sig fysiskt i kroppen jag arbetar med att få spänningar att släppa taget och muskler att slappna av. Jag använder mig av olika massagetekniker som t.ex. takil beröring, shiatsu, akupressur och bindvävsmassage. Mitt arbete är intuitivt för att möta dig allra bäst. Till skillnad mot en vanlig massage pratar vi under tiden om vilka tankar och känslor som kommer upp i olika delar av din kropp och om hur vi kan omvända detta till en resurs av självkännedom, styrka och självförtroende för dig.

Varje session avslutas med en vilostund för dig då jag lämnar rummet och du får återhämta dig och komma tillbaka till verkligheten i din egen takt. Efter att jag väckt dig finns en liten stund över för frågor eller tankar som kommit upp.

Jag har klienter av alla åldrar och med yrken vitt skilda mellan företagsledare och konstnärer. En del kommer för att bli mer kreativa i sina arbeten, andra för att våga känna och hantera trauman, många med kronisk smärta och autoimmuna sjukdomar kommer för att acceptera sin situation och bli vän med kroppen. Några kommer för att få gråta av sig och slutligen kommer de som tycker det är härligt att ta chansen att lyssna på och njuta av sig själva.

EXEMPEL PÅ VAD KLIENTER ARBETAT MED
- Identifiera fysisk spänning och finna den emotionella kopplingen för att lösgöra den;
- HSP Att leva som högkänslig;
- Stresshantering och avslappning;
- Leva med kronisk smärta och autoimmun sjukdom;
- Komma ur skrivkramp - skapa kreativt flöde;
- Finna ett förhållningssätt till vardagsstress;
- Hantera och bearbeta trauman och sorgeprocesser
- Bygga upp självförtroende; Börja säga nej; Att våga höra sin inre röst och följa sina drömmar;
- Hantera narcissister i sin omgivning

SESSIONERNA
Är privata och ges i ett avskilt rum
Första sessionen kan vara upp till 90 minuter då vi ägnar lite längre tid åt att lära känna varandra.
Kom i bekväma kläder, tex shorts och t-shirt eller mjukisbyxor.
Sessions ges på svenska, engelska och tyska.
En session är ca 60 minuter och kostar 750 sek.
3 sessions för 2000 sek.

Det är väldigt speciellt att få sessions med Andréa: hennes varma uppmärksamhet och nyfikenhet för vad jag verkligen behöver, i kombination med en otrolig kunskap om hälsa och den mänskliga kroppen gör att jag verkligen känner mig sedd. Hon blandar olika tekniker som anpassas efter mig. Jag kan verkligen rekommendera Andrea!”
— Marie

Pantarei is bodywork that helps you to take the lead in your own life. Through touch, movement, and verbal communication we explore what’s holding you back in your life and re-channel it to life experience that will help you reach your intentions.

Clients have come for coaching with writer’s block, to accept and heal personal trauma, to figure out their next career step, to build self-confidence and to dare to listen to their inner voice and wishes.

SESSIONS

Each meeting lasts 60 min. and are one on one. We talk about what might have brought you here, what’s on your heart right now and how your body feels. Together we set an intention with our session and I then combine touch, talk and movement to release emotional and physical tensions and help you feel more connected with your body and mind in order to reach your intention.

Come in comfortable clothing.